تلفن:09212799505      |      66890689 - 021

شنبه تا چهارشنبه 9-18، پنجشنبه 9-14

×

خطا

[sigplus] Critical error: Image gallery folder FOLDER is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder world/spain is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder world/norway is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

[sigplus] Critical error: Image gallery folder world/jordan is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

ویزای اندونزی 
نام رسمی: جمهوری اندونزی
نوع حکومت: جمهوری
پایتخت: جاکارتا
پول رایج: روپیه
زبان رسمی:اندونزیایی
کد کشور: 0062
مشخصات ویزا
·1.ویزای توریستی

2.ویزای بازرگانی

مدارک ویزا
اصل گذرنامه (Passport) با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان پرواز

سه قطعه عكس 4*6 رنگی تمام رخ با زمینه‌ی سفید

كپی از صفحه‌های اول و دوم و توضیحات شناسنامه

ضمانت بازگشت (یك فقره چك به همراه اصل و كپی گذرنامه‌ی صاحب چك )

نکات مهم
عادی - توریستی: دعوتنامه معتبر به تایید وزارت امور خارجه یا وزارت كشور اندونزی، از طرف اقوام نزدیك برای متقاضی فرستاده شده باشد.

چهار قطعه عكس، فتوكپی گذرنامه، بلیت دو سره، كپی از صفحات مشخصات صاحب گذرنامه

بازرگانی: دعوتنامه از طرف شركت اندونزیایی

آدرس سفارتخانه
تهران، خ قائم مقام فراهانی ، پلاك 210

تلفن:88716865

فکس:88718822

کشور: سنگاپور  Flag of Singapore.svg
پایتخت: سنگاپور
وسعت: 707 کیلومترمربع
جمیعت: 5076700 نفر
زبان رسمی: انگلیسی، ماندارین، تامیل، مالایی
پول رایج: دلار سنگاپور
شهرهای مهم: سنگاپور
 
 
اطلاعات عمومی
موقعیت:

جمهوری سنگاپور کشور-شهری در جنوب شرقی آسیا است. سنگاپور در شمال خط استوا قرار دارد. مالزی و اندونزی تنها همسایه‌های سنگاپورند.

ویژگیهای فرهنگی و اجتماعی
ادیان و مذاهب:

سنگاپور یک کشور چند مذهبی است. طبق آمار سنگاپور، حدود ۵۱٪ مقیمان سنگاپور(به غیر از گردشگران و کارگران مهاجر) پیرو مذهب بودایی و تائو هستند. حدود ۱۵٪ چینی‌ها، اوآسیایی‌ها و هندی‌های مقیم این کشور مسیحی اند. (چه کاتولیک، چه پروتستانت و چه دیگر مذاهب مسیحی) مسلمانان شامل ۱۴٪ مالایی‌ها و اغلب از چینی‌ها و هندی‌ها می‌باشند. طبق سرشماری سال ۲۰۰۰ میلادی جمعیت ناچیزی از این کشور پیروان آیین سیک، هندو و... هستند. در سنگاپور مذهب‌هایی نیز ممنوع هستند. همچنین حدود ۱۵٪ از جمعیت شناخته شده در سنگاپور نیز پیرو هیچ مذهبی نیستند.

اقتصاد:

از لحاظ ذخایر معدنی کشوری فقیر است، اما اقتصاد آن که به بخش خدمات، چینی، تولیدات الکترونیکی و صنایع دستی وابسته‌است، رشد و شکوفایی فراوانی داشته و این کشور را به یکی از ثروتمندترین مناطق دنیا تبدیل کرده‌است.

جاذبه های گردشگری:

Night Safari: پارک جنگلی زیبا و دیدنی شبانه سنگاپور

Sentosa Island: در سفر با تله کابین به این جزیره زیبا و دیدنی می توان زندگی دلفین های صورتی و همچنین زندگی زیر آب را با بیش از 2500 گونه از انواع حیوانات آبزی و همچنین رقص فواره ها رامشاهده کرد.

Singapore Zoo: باغ وحش زیبای سنگاپور با گونه های مختلف و متنوعی از حیوانات جهان

Jurong Bird Park: پارکی زیبا با گونه های فراوانی از پرندگان مختلف

China Town: منطقه دیدنی چینی ها به همراه مراکز خرید متنوع از محصولات و دست آوردهای کشور چین

Little India: منطقه دیدنی هندی ها به همراه مراکز خرید متنوع از محصولات و دست آوردهای کشور هندوستان

Botanic Garden: باغی بزرگ و بسیار دیدنی با بیش از 000/10 گونه از انواع متنوع گلهای زیبا

Snow City: مکانی سرپوشیده و بسیار دیدنی جهت ورزشهای زمستانی که همه روزه به استثنای روزهای دوشنبه باز است.

آب و هوا
وضیعت آب و هوایی:

آب و هوای کشور سنگاپور گرم و مرطوب است که میانگین بارش سالانه در آن به بیش از ۲۲۴ سانتی متر می‌رسد.

کد مخابراتی
کد تلفن: 0065

کد اینترنتی: sg.

ویزای تونس  Flag of Tunisia.svg
نام رسمی: جمهوری تونس
نوع حکومت: جمهوری
پایتخت:تونس
پول رایج: دینار تونس
زبان رسمی:عربی
کد کشور: 00216
 
 
مشخصات ویزا
1. ویزای توریستی

2. ویزای تحصیلی

مدارک ویزا
• 3 قطعه عكس رنگی 4*6

• اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان پرواز

• آدرس محل كار و شماره تلفن

• شرایط و نحوه اخذ ویزا برای كشور تونس

•·تقاضای روادید با ارائه فرم پر شده سفارت، فتوكپی از صفحات 1 تا 8 گذرنامه، سه عكس،‌· مدت انتظار یك ماه.

• ··پاسپورت + کپی از ویزاهای قبلی تونس و ویزاهای کشور های آمریکا ، اروپا، استرالیا ، کانادا و ... + 2 قطعه عکس

 
آدرس سفارتخانه
تهرن الهیه،خ شهید فیاضی(فرشته سابق)،پلاک 43

تلفن:22009203-22632384

فکس:22631991

ویزای ازبکستان Flag of Uzbekistan.svg
نام رسمی: جمهوری ازبکستان
نوع حکومت: جمهوری پارلمانی
پایتخت: تاشکند
پول رایج: سوم
زبان رسمی: ازبکی
کد کشور: 00998
 
 
مشخصات ویزا
1.ویزای توریستی

2.ویزای تجاری

مدارک ویزا
1-یك برگ فرم عكس دار تایپ شده عكس و فرم هر دو ممهور به مهر شركت حمل و نقل باشند.

2-یك برگ فتوكپی از صفحات (مشخصات، عكس، مدت اعتبار گذرنامه)

3-در صورت تقاضای روادیدی ترانزیت یك برگ فتوكپی از روادیدی كشور مقصد (بجز كشورهای مشترك المنافع).

4-یك برگ فتوكپی ··(CMR) با ذكر نشانی دقیق و تلفن تماس شخص گیرنده بار.

5-اصل دفترچه خروجی و یك برگ فتوكپی از صفحه (عكس و مشخصات) آن.

توجه: مدارك و فتوكپی ها باید خوانا و واضح باشند. هزینه تمدید روادید برای مدت بیشتر از سه ماه، به ازاء هر یك ماه اضافه (نسبت به 60 دلار) خواهد بود
نکات مهم
بخش كنسولی سفارت جمهوری ازبكستان برای تسهیل و تسریع كار شركت های حمل و نقل بین المللی جمهوری اسلامی و جلوگیری از اتلاف وقت كنسولگری بخشنامه ای را به این شرح ابلاغ كرد:

فهرست مشخصات رانندگانی كه به ضمیمه یادداشت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

فهرست مشخصات رانندگان باید حتما” شامل 5 مورد (نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، شماره گذرنامه) باشد. فهرست مشخصات رانندگان باید كاملا” با مشخصات مندرج گذرنامه معتبر آنان مطابقت كند در غیر اینصورت از دریافت مدارك خودداری می شود. در صورتیكه بخش كنسولی، مدارك راننده ای را كه نام وی در فهرست وزارت امور خارجه نیست استثنائا” دریافت كند، ·صدور روادید فقط بعد از دریافت نام راننده در فهرست وزارت امور خارجه ممكن است و هزینه آن از تاریخ دریافت لیست محاسبه می شود.روادیدهایی كه مدت اعتبار پایان یافته ولی از تردد آن باقی مانده است فقط برای یكبار قابل تمدید است. روادیدهایی كه مدت اعتبار آن پایان یافته ولی كلیه ترددها انجام نشده باشد، از تاریخ اتمام روادید و با در نظر گرفتن تعداد تردد باقیمانده به صلاحدید متقاضی تمدید می شود و در ضمن هیچ محدودیتی برای تعداد ماه هایی كه تمدید می شود وجود ندارد.جهت انتقال روادید به گذرنامه جدید، ارائه یك برگ فتوكپی از روادید قبلی، یك برگ فتوكپی از صفحه مشخصات گذرنامه جدید و تكمیل یك برگ فرم تایپ شده مجدد به همراه مدارك الزامی است.

روادید 50 درصد (1 تا 3 روز كار، پس از ارائه مدارك به بخش كنسولی) فقط برای رانندگانی صادر می شود كه قبلا” به طور مكرر از این سفارت روادید اخذ كرده و از تاریخ آخرین روادید آنان بیش از یكسال نگذشته باشد.در صورتیكه از تاریخ صدور آخرین روادید یكسال گذشته باشد اینگونه روادیدها مشمول روادید 50 درصد نمی گردد و حداقل مدت انتظار برای اخذ روادید جدید یك هفته است.

رانندگانی كه برای اولین بار متقاضی روادید هستند در صورت تعجیل و اضطرار با صلاحدید بخش كنسولی و پرداخت 30 درصد هزینه اضافه بر هزینه جاری یك هفته بعد از تحویل مدارك، موفق به اخذ روادید خواهند شد.

رانندگانی كه عازم كشورهای مشترك المنافع (بجز جمهوری تركمنستان و اوكراین) هستند در صورت داشتن روادید معتبر كشورهای مشترك المنافع برای عبور از خاك جمهوری ازبكستان نیازی به روادید ترانزیتی این جمهوری نداشته و ظرف سه روز می توانند از خاك جمهوری ازبكستان عبور نمایند.

حداكثر مدت روادید 6 ماه و تعداد تردد 6 بار، هزینه هر بار تردد اضافه بر اصل هزینه صدور روادید خواهد شد

آدرس سفارتخانه
تهران، اقدسیه، خ بوستان، كوچه نسترن، پلاك 6

تلفن:22832071-22299780

فکس:22299158

کشور: تونس  Flag of Tunisia.svg
پایتخت: تونس
وسعت: 163610 کیلومترمربع
جمیعت: 10486339 نفر
زبان رسمی: عربی
پول رایج: دینار تونس
شهرهای مهم: تونس، حمامت، سوس، موناستیر، نابل
 
 
اطلاعات عمومی
موقعیت:

تونِس نام کشوری در شمال آفریقا و جنوب دریای مدیترانه است که از غرب با الجزایر و از شرق و جنوب با لیبی هم‌مرز است.

جغرافیا:

تونس شمالی‌ترین کشور قارهٔ آفریقاست و دارای ۹۶۵ کیلومتر مرز مشترک با الجزایر و ۴۵۹ کیلومتر مرز مشترک با لیبی است. هم‌چنین درازای کرانه‌های آن ۱۱۴۸ کیلومتر است. بلندترین نقطهٔ آن کوه شعانبی با بلندی ۱۵۴۴ متر می‌باشد. همچنین جزیره‌های مهم تونس عبارتند از زمبره، قرقنه، و جربه. این کشوردر 30 درجه طول و37درجه عرض شمالی واقع شده است.

ویژگیهای فرهنگی و اجتماعی
دین و زبان:

زبان اکثر مردم این کشور عربی و فرانسوی و مذهب بیشتر آنان اسلام است.

اقتصاد:

کشاورزی، معادن و منابع طبیعی، جهانگردی و صنعت نفت در اقتصاد تونس نقش مهمی دارند. زیتون، انگور، گندم، میوه‌جات و سبزیجات از فرآورده‌های کشاورزی تونس هستند. این کشور دارای منابع انرژی هم‌چون نفت، گاز طبیعی و معادن فسفات، آهن، روی و سرب است. تولیدات این کشور بیشتر شامل مواد شیمیایی، پارچه، برق و سیمان است. از این کشور نفت خام، روغن زیتون، مرکبات، آهن و سرب صادر می‌شود.

جاذبه های گردشگری:‌

مجموعه تاریخی کارتاژ (Carthage) و منطقه زیبای سیدی بوسعید (Sidi Bou Said) در شهر تونس. شهر تونس شهر مساجد است. مسجد زیتونیه یكی از معروف‌ترین مكان‌های مذهبی این شهر محسوب می‌شود. كوی گل‌ها، كوی باغچه‌ها، منطقه بلودر در شمال شهر كه باغ وحش هم دارد موزه ملی باردو العمران، المناره والمنار از مكان‌های دیدنی این شهر هستند.

اما باید اشاره داشت آنچه كه برای اولین بار توجه یك توریست را به خود جلب می‌كند، درختان زیتون است كه در هر كجای تونس به وفور دیده می‌شود به همین دلیل به این كشور سرزمین زیتون می‌گویند. در پیاده‌رو درخت‌های زیتون به راحتی یافت می‌شود، باغ‌های بزرگ زیتون كه خاص مناطق مدیترانه‌ای است، به وفور در این شهر دیده می‌شود.

جاذبه سایر شهرها عبارتند از شهربازی کارتاژلند (Carthageland) و شهرک باستانی Medina در شهر حمامت، بندر القنتاوی و بازارهای سنتی و قدیمی در شهر سوس بعلاوه دیدار از باغ وحش Friguia و رقص زولو ZULU (همان رقص آفریقایی معروف) و همچنین سفر با کشتی دزدان دریایی و موتورسواری با Quad در صحرای گرم آفریقا.

آب و هوا
وضیعت آب و هوایی:

تونس سرزمینی گرم و خشک است. بخش درونی آن از بیابان‌های سنگلاخی و بخش جنوبی آن نیز از شنزارها پوشیده شده، اما کرانه‌های شمالی آن نسبتاً حاصلخیز و پوشیده از جنگل است. در شمال غربی تونس کوه‌هایی کم‌ارتفاع (دنبالهٔ شرقی رشته‌کوه‌های اطلس) وجود دارند که بلندای هیچ‌یک از ۱۵۴۴ متر فراتر نمی‌رود. تونس هم‌چنین دارای چند دریاچهٔ فصلی زمستانی است که تابستان‌ها خشک و پوشیده از نمک هستند و با توجه به تاثیر مطلوب دریای مدیترانه و ارتفاع کوه های شمالی از آب و هوای معتدل دریایی برخوردار می باشد و خوش آب وهواترین کشور شمال آفریقاست. شهر تونس در منطقه ی جلگه ای شرق و شمال شرقی این کشور در انتهای خلیج تونس قرار گرفته و از آب و هوای بسیار معتدل برخوردار است.

کد مخابراتی
کد تلفن: 00216

کد اینترنتی: tn.



 

Untitled5

 

VIDEO

 

istanbull tur

 

عضویت در خبرنامه