تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه ، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است .

رزرواسیون هتلهای تاپ

کارگزار تورهای آذربایجان

کلاسهای ارشد جهانگردی

پکیچ جغرافیا و صنعت توریسم

پکیچ ارشد مدیریت جهانگردی

ویزای اندونزی - ویزای توریستی به پرجمعیت ترین کشور مسلمان و شهر جاکارتا

ویزای اندونزی Indonesia

نام رسمی: جمهوری اندونزی
نوع حکومت: جمهوری
پایتخت: جاکارتا
پول رایج: روپیه
زبان رسمی:اندونزیایی
کد کشور: 0062
indonesia-2
مشخصات ویزا

 1.ویزای توریستی

2.ویزای بازرگانی

مدارک ویزا

اصل گذرنامه (Passport) با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان پرواز

سه قطعه عكس 4*6 رنگي تمام رخ با زمينه‌ي سفيد

كپي از صفحه‌هاي اول و دوم و توضيحات شناسنامه

ضمانت بازگشت (يك فقره چك به همراه اصل و كپي گذرنامه‌ي صاحب چك )

نکات مهم

عادي - توريستي: دعوتنامه معتبر به تاييد وزارت امور خارجه يا وزارت كشور اندونزي، از طرف اقوام نزديك براي متقاضي فرستاده شده باشد.

چهار قطعه عكس، فتوكپي گذرنامه، بليت دو سره، كپي از صفحات مشخصات صاحب گذرنامه

بازرگاني: دعوتنامه از طرف شركت اندونزيايي

آدرس سفارتخانه

تهران، خ قائم مقام فراهاني ، پلاك 210

تلفن:88716865

فکس:88718822

    شما در این صفحه هستید: تور، هتل و ویزا ویزای کشورهای جهان ویزای اندونزی - ویزای توریستی به پرجمعیت ترین کشور مسلمان و شهر جاکارتا